Nieuwsbericht

Afscheid Drieka

Profielfoto van Drieka Bac Bac
Drieka Bac Bac
2 december 2020 | 1 minuut lezen

Beste allemaal

Bijna 10 jaar heb ik met heel veel plezier in de huisartsenpraktijk de Zwaai gewerkt als diëtist. Het was leuk om het ontstaan van de GEZ en de groei tot ESV mee te maken. Ook het deelnemen  aan de werkgroepen CVRM en COPD en de georganiseerde multidisciplinaire activiteiten, vond ik verrijkend naast m’n werk met cliënten.

Na wikken en wegen heb ik besloten om per 1 januari 2021 te stoppen met werk. Ik wil graag meer vrije tijd voor m’n oude moeder en onze kleinkinderen, die allemaal op minimaal een uur rijden bij ons vandaan wonen… en daarnaast andere leuke dingen doen, waar ik nu te weinig aan toe kom.

Ik heb een goede opvolger voor mijn werk gevonden. Floor de Vries, ook diëtist en franchisenemer bij Dietheek.  Zij heeft ook mijn praktijk in Renswoude 1 jaar geleden overgenomen. Zij zal in de toekomst in de werkgroepen en in “De Zwaai” mijn werkzaamheden overnemen.

Dank aan jullie allemaal voor alle contacten en plezierige manier van samenwerken! Veel succes met het steeds verder verbeteren van de multidisciplinaire zorg voor de cliënten!

Het ga jullie allen goed!

Hartelijke groet

Drieka Bac, diëtist