Handen in elkaar voor betere zorg in Veenendaal

Welkom op het samenwerkingsplatform van Eerstelijns Samenwerking Veenendaal.

Online professionals vinden en raadplegen
Vind professionals met specifieke expertise op thema's.

Kennis delen rondom de zorg binnen de regio Veenendaal
Deel hier kennis en ervaringen met andere professionals die zich bezighouden met het leveren van optimale zorg binnen de regio Veenendaal.

Nieuws

Netwerkbijeenkomst
16 januari 2024
Netwerkbijeenkomst

Op 19 maart 2024 organiseren we opnieuw een netwerkbijeenkomst in DownTown Veenendaal. We praten je bij over de verschillende activiteiten van ESV en zorgen natuurlijk voor soep en gezonde broodjes!...

Profielfoto van Hans Ooms
3 maanden geleden
Eerste resultaten GLi deelnemers Beweegkuur
9 januari 2024
Eerste resultaten GLi deelnemers Beweegkuur

Vanaf mei 2022 zijn de eerste deelnemers enthousiast met de GLi Beweegkuur begonnen. In de laatste maanden van 2023 hebben wij 108 deelnemers in een enquête gevraagd naar hun ervaringen. De resultaten...

Contractering analyse valrisico
6 december 2023
Contractering analyse valrisico

De LHV en InEen lichten hun standpunt m.b.t. de toekomstige inkoop van de  valrisico analyse toe.

9 oktober 2023
Valpreventie vergoed vanaf 2024

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) stelt prestaties vast voor de valrisicobeoordeling met een maximaal tarief en de valpreventieve beweeginterventie met een vrij tarief.

Sociaal startpunt Veenendaal

Sociaal startpunt Veenendaal is er voor inwoners, professionals en vrijwilligers. Wij helpen u via deze handige sociale kaart om organisaties, activiteiten, hulp en initiatieven in uw eigen buurt te vinden op het gebied van wonen, welzijn, zorg en geldzaken.

Vraag & Antwoord

Stageplekken psychomotorisch therapeut Veenendaal?

Goedemorgen, De dochter van mijn collega zit in haar 2e jaar op het CALO en is in opleiding tot psychomotorisch therapeut. Nu blijkt er een ernstig tekort aan stageplaatsen. Zijn er in Veenendaal psychomotorisch therapeuten die stageplekken bieden?

Profielfoto van Mariska Bruijnes
2 jaar geleden

Wil je deelnemen aan dit platform?

Als deelnemer kun je bijdragen (documenten, afbeeldingen, links, etc.) aanleveren, bekijken en waarderen, automatisch updates ontvangen, je gegevens beheren en aanmelden voor activiteiten op de agenda (bijv. een bijeenkomst, netwerkdag of conferentie). Ook kun je linken met andere professionals en deelnemen aan werkgroepen.

Documenten

Profielfoto van Sandra Vink
2 maanden geleden
Veense Huiskamer

De Veense Huiskamer is een samenwerking tussen Goed voor Elkaar en Veens Welzijn, waarin we mantelzorgers en hun naaste  een ontmoetingsplek bieden om samen te lunchen en een activiteit te doen....

Profielfoto van Aline Bos
2 maanden geleden